Egy gyógyító angyal üzenete azoknak, akik fájdalmakkal küzdenek

 


A fájdalom mindannyiunk életét átszövi. Legyen szó testi, lelki vagy szellemi szenvedésről, gyakran elkerülhetetlenül része az emberi létnek. Ám egy gyógyító angyal különleges üzenetet hozott, amelyben megosztja bölcsességét és felajánlja segítségét mindazoknak, akik éppen fájdalommal küzdenek.



Az angyal üzenete

„Kedves Lelkek,

Az élet elkerülhetetlen részeként mindannyian szembesültök fájdalommal, melyet sokszor nem lehet kikerülni. Fontos azonban felismerni, hogy a fájdalom nem csak szenvedést hoz magával, hanem lehetőséget kínál a fejlődésre és a gyógyulásra. Az én hivatásom, hogy vezesselek és támogassalak benneteket ezen az úton. Az alábbi üzenetek segíthetnek nektek megérteni és feldolgozni a fájdalom tapasztalatát.

Az első és legfontosabb lépés az elfogadás. Amikor harcolunk ellene, csak fokozzuk a szenvedésünket. Azonban, ha elismeritek a fájdalom jelenlétét és elfogadjátok, hogy része az életeteknek, máris megtettétek az első lépést a gyógyulás felé. Az elfogadás nem a megadás jele, hanem egy tudatos döntés, hogy bátran szembenéztek a fájdalommal, és elkezditek megérteni annak mélyebb jelentését.

A fájdalom gyakran a múltbéli emlékekből vagy a jövő miatti aggodalmakból ered. Ha tudatosan a jelen pillanatban töltitek az időt, csökkenthetitek annak erejét. Naponta szánjatok néhány percet arra, hogy csendben ültök, a légzésetekre összpontosítotok, és teljes mértékben a jelenre figyeltek. Ez a gyakorlat segít lecsendesíteni az elmét és enyhíteni a fájdalmat.

A szeretet és az együttérzés rendkívül erős gyógyító energiák. Sokszor hajlamosak vagytok keményebbek lenni önmagatokkal, mint más emberekkel. Ne feledjétek, hogy mindannyian hibázunk olykor, és mindenkinek szüksége van együttérzésre, különösen önmagától. Adjatok magatoknak olyan szeretetet és gondoskodást, amilyet valóban megérdemeltek.

A fájdalom kezelésében hatalmas segítséget jelenthet egy támogató közösség. Keressetek olyan embereket, akik megértik a küzdelmeiteket. Egy őszinte beszélgetés, egy megértő ölelés vagy néhány támogató szó rengeteget segíthet a gyógyulás folyamatában. Ne féljetek segítséget kérni és elfogadni másoktól – ez a gyógyulás meghatározó része lehet.

Végül, de nem utolsósorban, mindig őrizzétek meg a hitet és a reményt. Még a legsötétebb időkben is pislákol a remény fénye. Higgyetek abban, hogy a fájdalom csupán átmeneti, és képesek vagytok meggyógyítani magatokat. A hit olyan erő, melyek átalakíthatja a fájdalmat, és erőt adhat a továbblépéshez.

Kedves Lelkek, ne feledjétek, hogy soha nem vagytok egyedül. Mindig kaphattok támogatást, akár egy gyógyító angyaltól, akár a körülöttetek lévő emberek szeretete által. Bízzatok a folyamatban, és engedjétek meg magatoknak a gyógyulást.

Végül szeretném, ha tudnátok: én mindig rendelkezésetekre állok. Ha szólítotok, és azonnal ott leszek. Vigaszt nyújtok, gyógyítok, és erőt adok nektek. Soha nem vagytok egyedül – bármikor szükségetek van rám, hívjatok, hogy szeretettel körülöleljelek benneteket és segítsem a gyógyulás folyamatát.


Szeretettel, A Gyógyító Angyal”


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések